Prima paginăRoman

Primarul Leoreanu pleacă în concediu

Dimensiune text

Primarul Laurențiu Dan Leoreanu își va lua concediu săptămîna viitoare, urmînd să petreacă zilele libere în străinătate.

 

Am primit o invitație în străinătate și intenționez să o onorez, deci nu-mi voi face concediul în țară”, a mai spus primarul.

Înainte de începerea campaniei electorale, primarul Laurențiu Dan Leoreanu a dat startul unui concurs inedit de proiecte, adresat romașcanilor și premiat cu funcția de consilier personal al edilului, pentru următorii patru ani. Pregătirile pentru alegerile locale au întîrziat, însă, etapele concursului de proiecte lansat de primar, conform spuselor acestuia. În aprilie, primarul a anunțat că, pînă la alegeri, va nominaliza cel mai bun proiect depus, iar inițiatorul proiectului va primi postul de consilier personal. Termenul de depunere a proiectelor era stabilit pentru data de 10 mai, urmînd ca, pînă pe 20 mai, presa locală să prezinte proiectele depuse, iar romașcanii să voteze cel mai bun proiect. Desemnarea cîștigătorului urma să se facă pe data de 25 mai.

Nu m-am putut încadra în termenele stabilite, însă concursul de proiecte va avea rezultatul promis, adică desemnarea unui consilier personal. S-au depus șapte astfel de proiecte, ce vor fi oferite presei pentru publicare, astfel încît romașcanii să poată vota cel mai bun proiect. Publicarea proiectelor și desemnarea persoanei care îmi va deveni consilier personal sînt etape ale concursului ce se vor desfășura în scurt timp, după ce mă voi întoarce din concediu„, a explicat edilul.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Votantul amagit 9 ani

    Ar trebui sa oferiti presei si publicului toate proiectele din oras inclusiv hotarari privind acordarea premiilor anuale din ciclul Gala personalitatilor romascane, care ce comisii si jurati au avut drept de hotarare??? Nu a stiut votantul romascan cine e propus pentru premii, ci doar s-au trezit unii alesi pe spranceana peste noapte personalitati locale. Pentru ce fapte marete ? gala a personalitatilor romascane unde nu au avut acces votanti de rand ci doar „elite”. Nu e frumos!!!! Trebuie mai multa transparenta domnule primar. Iar cei ce hotarasc in diferite comisii sa fie oameni ce stiu mersul lucrurilor in Roman nu venetici alesi pe alte criterii iar nu de competente profesionale. Daca tot v-au acordat increderea lor, fiti mai mult in randul votantilor si pentru ei, iar nu pentru interese de partid defunct deja. Mda, concediile e de bon ton sa se produca „afara” romanica nu mai e pe gustul „alesilor’ ci doar pentru vulg…