Primarul Laurenţiu Dan Leoreanu şi-a serbat ziua la locul de muncă

Dimensiune text

Ca în fiecare an de când a fost ales primar, Laurenţiu Dan Leoreanu îşi serbează ziua de naştere, pe 5 august, la locul de muncă.

Acesta spune că responsabilităţile pe care le are ca primar nu-i permit să se gândească la însemnătatea acestei zile decât spre sfârşitul programului, după ce a rezolvat problemele comunităţii, dar că în această zi îi sunt aproape toţi angajaţii primăriei. Edilul Romanului spune că pentru el nu contează cadourile, iar adevărata apreciere a simţit-o din plin încă din dimineaţa zilei de 5 august, când zeci de romaşcani, mulţi dintre ei plecaţi la muncă în străinătate, i-au trimis mesaje de felicitare.

„Îmi doresc, în primul rând, foarte multă linişte şi colaborare. Atunci când văd că şi colegii mei se implică alături de mine şi nu există pasivitate – deşi, din partea unora, mai există -, atunci am cea mai multă linişte. Cei mai mulţi au înţeles dinamismul pe care vreau să îl impun şi au acceptat. Mai există unul sau două elemente care perturbă activitatea. Până la urmă, e o colectivitatea foarte mare. În ceea ce priveşte cadourile, nu-mi doresc nimic deosebit. Vreau doar armonie în viaţă şi la serviciu, să-mi duc la îndeplinire proiectele pe care mi le-am propus. Vremurile sunt foarte grele şi mi-aş dori să trecem cât mai repede peste ele. Din păcate, şi anul viitor se anunţă unul la fel de prost. Romanul este un oraş foarte greu de condus, dar e greu şi din punct de vedere al compoziţiei societăţii, al indicelului criminogen. Cel mai mare cadou ar fi ca lucrurile să meargă cum mi-am dorit eu”, a spus primarul Laurenţiu Dan Leoreanu.

Deşi programul deputatului Elena Udrea nu a inclus oficial nicio deplasare în teritoriu, primarul Laurenţiu Dan Leoreanu a declarat că se aştepta, în cursul după-amiezii de luni, să fie vizitat de către deputatul Elena Udrea şi felicitat personal de aceasta.COMENTARII

WORDPRESS: 0