Primarul Ionel Stoleru are nevoie de ajutorul semenilor

Dimensiune text

Internat la Roman dinainte de Crăciun, Ionel Stoleru și-a petrecut onomastica pe pat de spital. El are nevoie zilnic de transfuzii cu sânge din grupa BIII. Localnicii din Văleni sunt alături de suferinţa primarului Ionel Stoleru și vor dona vineri sânge.

Zece localnici din comuna Văleni, însoţiţi de viceprimarul Dan Relu Grigore, vor dona sânge vineri, 9 ianuarie, la Centrul de Transfuzie Sanguină, pentru primarul Ionel Stoleru. Edilul comunei se află internat în Spitalul Municipal de Urgenţă din Roman, din ajunul Crăciunului. „Mă simt mult mai bine faţă de cum am venit. Am avut o infecţie la operaţie, pentru care medicii mi-au prescris antibiotice. Am terminat tratamentul şi sper ca, săptămâna viitoare, să mă întorc acasă”, a declarat Ionel Stoleru, primarul comunei Văleni.

În spital, primarul Ionel Stoleru a avut nevoie de transfuzie de sânge. Localnicii au reacţionat şi au vrut să-i aline suferinţa primarului și să ajute la recuperarea stării lui de sănătate, donând sânge. „M-am obişnuit cu boala, uneori sunt demoralizat, dar am speranţă că voi ieşi învingător din această luptă”, a declarat primarul Stoleru.

De pe patul de spital, de ziua numelui, primarul Ionel Stoleru spune că va petrece cu localnicii, rudele și prietenii după ce va doborî boala. Ionel Stoleru suferă de o boală gravă de mai multă vreme, fiind în atenţia medicilor din Roman, Târgu Mureș şi Cluj.COMENTARII

WORDPRESS: 0