Primarul comunei Văleni a sărbătorit nunta de coral

Dimensiune text

Ionel Stoleru a transmis mulţumiri şi urări de sănătate celor care l-au ajutat să-şi recupereze starea de sănătate.

În familia primarului Ionel Stoleru a fost motiv de mare bucurie pe 5 august, zi în care s-au împlinit 35 de ani de la căsătorie, aniversare cunoscută ca nunta de coral între sentimentalii fără limită de vârstă.

Chiar dacă internat la spital – într-o lungă şi grea recuperare după numeroase intervenţii chirurgicale şi tratamente chinuitoare -, Ionel Stoleru s-a dovedit la fel de încrezător şi recunoscător în ajutorul divin ca de fiecare dată când a rezolvat un lucru important pentru comunitate, pentru oameni şi, acum, pentru binele său şi al familiei. Asta şi pentru că soţia este cea care îi dă putere şi curaj, aniversarea celor 35 de ani de căsătorie fiind prima în condiţii vitrege de spital.

„Nu ştiu cum să le mulţumesc celor care m-au susţinut în momentele critice! Nu sunt cuvinte care să arate recunoştinţa şi preţuirea mea, a soţiei şi a fiicei mele, pentru ceea ce au făcut pentru mine! Am fost impresionat de gestul celor 15 persoane care au donat sânge pentru mine. Dumnezeu să le dea sănătate şi să le răsplătească gestul! Preţuiesc mult dăruirea medicului Ciprian Iftime, de la secţia Chirurgie a Spitalului Roman, un om cu suflet de aur! Recunoştinţă şi preţuire am pentru domnul prefect Angheluţă, îi mulţumesc din suflet domnului deputat Ioan Munteanu! Despre domnul Tărâţă ce să mai zic: s-a interesat de sănătatea mea şi când era, la rândul său, internat la spital! Gesturile de aleasă omenie de care am avut parte m-au încurajat, mi-au dat speranţă şi le mulţumesc tuturor, cu urări de sănătate”, a spus, vădit emoţionat, primarul Ionel Stoleru.

Cunoscut prin acte de caritate, gesturi de omenie şi preţuire faţă de semeni, primarul comunei Văleni a construit 23 de troiţe la răscrucile de drumuri din comună, 15 fântâni potolesc setea trecătorilor din dania sa, sute de copii şi bătrâni primesc de sărbători cadouri, iar obiceiul ca familiile care aniversează nunta de aur să fie sărbătorite de întreaga comunitate a pornit, cu ani în urmă, tot de la primarul Ionel Stoleru. Mândru că locurile binecuvântate din comna Văleni asigură cel mai mare număr al centenarilor din zona Moldovei, primarul Ionel Stoleru le pregăteşte petreceri surpriză, ca semn al preţuirii.

La aniversarea celor 35 de ani de căsătorie, Ziarul de Roman transmite familiei Stoleru urări de sănătate şi să jucăm la nunta de aur!COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • cetatean 6 ani

    Felicitari , multa , multa sanatate sunteti un exemplu bun de urmat si de at primar care are cu totul alte griji.