Prima paginăActualitateRoman

Primăria va cheltui 150.000 lei pentru sărbătorile de iarnă

Dimensiune text

Primăria Roman face toate demersurile necesare pentru a oferi romaşcanilor o lună decembrie plină de voie bună, pentru a li se mai descreţi frunţile şi a mai uita de grijile de peste an.

La fel ca şi anul trecut, suma totală care va fi alocată de autorităţi pentru organizarea evenimentelor specifice din luna decembrie va fi de 150.000 lei, dar se va apela şi la sprijinul unor agenţi economici.

După festivalul de folclor „Doruri Muşatine”, luna decembrie va debuta cu manifestările obişnuite organizate în Piaţa „Roman-Vodă”, cu ocazia Zilei Naţionale a României, după care va urma petrecerea vârstnicilor care sărbătoresc „Nunta de Aur”, ce va avea loc pe 12 decembrie. Următorul eveniment va fi Carnavalul de Crăciun, care va fi pe 19 decembrie, după care, pe 24 decembrie, caleaşca de Crăciun va oferi din nou pachete cadou celor mici şi copiilor cu dizabilităţi. Spre finalul lunii va fi organizată o şedinţă festivă a Consiliului Local, în care aleşii vor face o trecere în revistă a proiectelor din acest an şi a planurilor pentru anul următor.

Pe 30 decembrie, pe scena care va fi amenajată în Piaţa „Roman-Muşat” vor urca cei care duc mai departe tradiţiile româneşti, în cadrul festivalului de datini, iar în seara de 31 decembrie va fi organizat un spectacol care să marcheze trecerea în noul an, când se va oferi şampanie, se vor da pachete cadou, iar focurile de artificii vor încununa manifestările, spre bucuria celor care vor alege să petreacă revelionul în stradă.

COMENTARII

WORDPRESS: 0