Prima paginăActualitate

Primăria Roman și-a făcut ziar – InfoRoman

Primăria Roman și-a făcut ziar – InfoRoman

Dimensiune text

 

Primăria municipiului Roman va informa, periodic, cetățenii asupra obiectivelor de investiții și evenimentelor din comunitate, au anunțat reprezentanții instituției, printr-un comunicat de presă remis redacției noastre. Informarea se va face prin intermediul ziarului intitulat „InfoRoman”, un material informativ, sub formă de ziar, ce urmează a fi distribuit gratuit către cetățenii municipiului.

Prima ediție a acestui ziar a fost deja printată și materialul a fost înmânat reprezentanților mass-media și consilierilor locali în cadrul ședinței de Consiliu Local de marți, 28 noiembrie. Începând cu data de 28 noiembrie 2017, Primăria municipiului Roman va distribui gratuit materialul informativ, în format de ziar, InfoRoman, tipărit în 20.000 de exemplare.

„A trecut un an pe care l-am petrecut împreună și InfoRoman cuprinde cele mai semnificative proiecte și evenimente pentru Roman realizate pe parcursul lui 2017. Las la latitudinea dumneavoastră să trageți concluziile și vă promit, așa cum am demonstrat și până acum, că voi continua să pun accent pe o relație deschisă a mea, a echipei mele din Primărie și a Consiliului Local cu dumneavoastră, cetățenii, dar și cu celelalte instituții publice sau din domeniul privat. Dialogul este primul pas pentru rezolvarea problemelor. În 2018, periodic, Primăria și Consiliul Local Roman vă vor aduce la cunoștință cele mai importante proiecte, date despre lucrările de investiții și sumele cheltuite, astfel încât fiecare dintre dumneavoastră să fiți informat, să puteți cântări cu propria conștiință ceea ce este bine pentru orașul nostru”, a declarat primarul municipiului Roman, Lucian Micu, care a precizat că în ședința de Consiliu Local din luna decembrie le va propune consilierilor alocarea unei sume din bugetul local pentru tipărirea, în 2018, a 12 ediții în care să fie prezentată în fiecare număr și activitatea câte unui consilier local.

Conform reprezentanților Primăriei Roman, costurile pentru tipărirea unui exemplar au fost de 0,19 lei, fără TVA. „Distribuția materialelor se va face fără alte costuri, acestea urmând a fi înmânate către cetățeni în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României și vor fi puse la loc vizibil în toate structurile din subordinea Primăriei municipiului Roman, pentru ca cetățenii să aibă acces gratuit la informare”, se mai arată în comunicatul administrației publice locale.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0