Primăria Roman, premiată la Gala Premiilor de Excelenţă Administratie.ro

Primăria Roman, premiată la Gala Premiilor de Excelenţă Administratie.ro

Premiu de excelență pentru primarul Leoreanu
Primăria Roman, premiată la Gala Premiilor de Excelență Administratie.ro
Premiu de excelență pentru activitatea Primăriei Roman

 

Și în acest an, Primăria Roman s-a remarcat la nivel naţional, primind un nou premiu pentru performanţa în administraţia publică. Dacă în trecut recunoaşterea meritelor echipei administrative s-a făcut pentru proiecte ca microhidrocentrala de pe râul Moldova sau Complexul Moldova, acum Romanul a fost apreciat pentru salvarea corpului B al Colegiului Naţional „Roman-Vodă”, proiect finalizat în luna septembrie.

Joi, 29 septembrie, la Poiana Braşov a avut loc unul dintre cel mai importante evenimente al anului din administraţia publică – cea de-a XII-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă Administratie.ro, eveniment organizat de Portalul naţional de Administraţie publică www.Administratie.ro împreună cu Oameni şi Companii, având ca partener Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

„Primăria Municipiului Roman, reprezentată de domnul primar Laurenţiu Dan Leoreanu, a primit «Premiul de excelenţă pentru cele mai importante proiecte de investiţii în educaţie» pentru proiectul Restaurarea, Reabilitarea, Consolidarea şi Modernizarea Corpului B (fostul Liceu «Sturza-Cantacuzino») al Colegiului Naţional «Roman-Vodă». În cadrul Galei au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituţiile administraţiei publice locale. Au participat 100 de persoane, lideri din administraţia publică centrală şi locală, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri. Partenerii de jurizare a proiectelor au fost: Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici; Ordinul Arhitecţilor din România; Registrul Urbaniştilor din România; Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii; Federaţia Industriei Hoteliere din România”, anunţă reprezentanţii Primăriei Roman într-un comunicat de presă.

gala-premiilor-excelenta-administratie-1

gala-premiilor-excelenta-administratie-2

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 2
 • FEJICITĂRI! …avem un oraș frumos …ar putea fi și mai și dacă:
  -Ar scădea nivelul de zgomot prin folosirea variantei de vest de către salvările ce traversează orașul,de la P.Neamț sau Bacău …
  -Ar fi sancționat abuzul claxonatului și sirenelor …
  -Ar fi puse afișe mari pentru descurajarea cerșetoriei …

  • – Ar disparea mirosurile
   – S-ar planta copaci in locul celor taiati
   – Am pune macar o floare pe pervaz
   – Am pastra investitiile facute

 • error: Content is protected !!