Primăria Roman organizează un nou concurs cu premii, pentru Sf. Valentin

Primăria Roman organizează un nou concurs cu premii, pentru Sf. Valentin

Dimensiune text

 

 

Administrația publică locală a lansat un nou concurs în mediul internauților, de data aceasta pentru cei care sărbătoresc Valentine’s Day, ziua îndrăgostiților. În luna decembrie, o competiție similară a fost organizat pe un grup de pe Facebook, prin care conducerea Primăriei a dorit să-i implice pe cât mai mulți romașcani de a se mândri cu modul în care și-au împodobit locuințele sau locul de muncă.

De data aceasta, romașcanii sunt invitați să participe la concursul „Competiția iubirii, la Roman”, care se desfășoară pe grupul de pe Facebook cu aceeași denumire. „M-am gândit să lansăm un nou concurs, asemănător cu cel din decembrie «Bucuria iernii, la Roman», de data aceasta dedicat celor care prețuiesc iubirea. Știu că sărbătoarea Sf. Valentin este una «împrumutată» de la alte popoare, dar cred că și romașcanii se pot bucura de acest frumos dar al vieții, iubirea. Astfel, grupul de pe Facebook «Bucuria iernii, la Roman» și-a modificat denumirea în «Competiția iubirii, la Roman» și toți cei interesați se pot înscrie accesând următorul link – https://www.facebook.com/groups/487429054990708/. Cei care se înscriu la concurs trebuie să trimită o singură imagine sau clip video, care să le aparțină, cu ce consideră fiecare că reprezintă iubirea, iar cei care vor obține cele mai multe like-uri până pe 12 februarie vor câștiga câte un premiu de care să se bucure pe 14 februarie, de Valentine’s Day”, a declarat primarul Lucian Micu.

La concurs se pot înscrie cetățenii municipiului Roman care trebuie să posteze o singură imagine sau un singur clip video, care să arate ce înseamnă iubirea pentru ei. Pozele sau clipurile trebuie să le aparțină (să nu fie copiate). Competiția se desfășoară în perioada 12 ianuarie – 12 februarie, pe 12 februarie la ora 16.00 urmând a fi stabiliți și câștigătorii, premiile I, II și III fiind acordate celor care obțin cele mai multe like-uri. Premiul I constă: într-o cină romantică, de 2 persoane, la un restaurant din oraș pentru seara de 14 februarie; o zi, la alegere, pentru acces gratuit la Patinoar Roman pentru 2 persoane; un ornament floral. Premiul al II-lea constă: într-o cină romantică, de 2 persoane, la un restaurant din oraș pentru seara de 14 februarie; o zi, la alegere, pentru acces gratuit la Patinoar Roman pentru 2 persoane. Premiul al III-lea constă: într-o cină romantică, de 2 persoane, la un restaurant din oraș pentru seara de 14 februarie.

Luni, grupul „Competiția iubirii, la Roman” număra peste 1.000 de membri și deja peste 20 de persoane postaseră câte o fotografie sau un clip prin care să-și arate modul în care simt sau trăiesc iubirea.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0