Primăria Roman îi aşteaptă pe stranieri pe 18 august, la o masă rotundă

Primăria Roman îi aşteaptă pe stranieri pe 18 august, la o masă rotundă

S-au stabilit detaliile întâlnirii cu romaşcanii din diaspora
Deputatul Cristian Ghinea se întâlnește cu membrii și simpatizanții USR din Roman
Tinerii romașcani vor mall la Roman

 

primar Leoreanu LaurentiuConducerea Primăriei Roman a stabilit o întâlnire cu romaşcanii plecaţi la muncă în străinătate pe 18 august, urmând să fixeze şi o oră de începere a dezbaterilor.

Administraţia locală este interesată, în primul rând, de punctul de vedere al celor care vin o dată pe an în oraş, asupra modului în care acesta s-a dezvoltat sau nu. În acelaşi timp, ideile, propunerile sau criticile stranierilor sunt binevenite, spun autorităţile, pentru că acestea pot deschide orizontul autorităţilor asupra viitoarelor strategii.

În ultimii ani, preocupările administraţiei locale asupra celor care muncesc în străinătate au crescut, mai ales că ultimul recensământ al populaţiei a arătat că ne-am înjumătăţit ca număr faţă de acum zece ani, iar principalul exod a fost determinat de lipsa locurilor de muncă. Acum, autorităţile au făcut demersuri pentru atragerea de investitori, cel mai bun exemplu fiind cel al TRW, dar se întrevăd, în această toamnă, încă două investiţii în zona noastră.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!