Primăria amenajează încă cinci parcări de reședință

Primăria amenajează încă cinci parcări de reședință

 

 

În perioada următoare, în Roman se vor amenaja încă cinci parcări de reședință, a anunțat primarul Lucian Micu într-o postare făcută pe pagina de socializare. O parte dintre acestea se va realiza cu angajații din administrație, iar altele se vor amenaja cu firma care a câștigat contractul multianual de realizare de parcări și asfaltare de alei.

„În paralel cu celelalte lucrări de investiții care se realizează în oraș, vom începe și realizarea unor obiective cu echipele proprii ale Primăriei. Astfel, cu personalul nostru vom începe extinderea parcării din Rodnei, amenajarea a două parcări pe Fundătura Crizantemelor și a uneia din Cuza Vodă, bloc 17. Firma cu care avem încheiat contractul multianual a finalizat parcarea din strada Sucedava 5 – 7 și urmează să încheie lucrările la Sucedava 30 cu Stejarilor 2, după care va interveni pentru amenajarea de locuri de parcare în zona blocului 2 de pe Mihai Eminescu. Tot cu forțe proprii, se va turna covor asfaltic pe Fundătura Doctor Felix și se vor reabilita aleile din zona blocului 10 de pe Ștefan cel Mare, acolo unde proprietarii garajelor vor fi notificați să-și remonteze ușile de acces la nivelul noului covor asfaltic. Voi continua să vă informez cu tot ceea ce se realizează în această perioadă în oraș și vă asigur că facem eforturi să efectuăm investiții în folosul cât mai multor cetățeni”, a declarat primarul Lucian Micu.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • kent 6 luni

    parcarile amenanajate in detrimentul spatiului verde – mai mult parcarile facute sub geamurile oamenilor care nu respecta distanta fata de bloc ar trebui ori desfiintate ori gratuite . in goana dupa bani ne-ati omorat cu parcarile voastre , euro-rablele le puteti lasa si pe strazile principale ,