Prima ședință a Consiliului consultativ pe probleme de cultură

Prima ședință a Consiliului consultativ pe probleme de cultură

 

Miercuri, 16 noiembrie, la Consiliul Județean a avut loc prima întâlnire a celor care și-au manifestat interesul de a face parte din Consiliul consultativ pe probleme de cultură.

Consiliul Consultativ în domeniul cultural este primul înfiinţat, având în vedere dorința de promovare cât mai eficientă a județului Neamț la nivel național și internațional. Prin acest demers, Consiliul Județean Neamț dorește să implice în proiect pe toți acei nemțeni care își desfășoară activitatea în domeniul cultural și care doresc să aducă o contribuție la această iniţiativă.

consiliu-cultura

 

„Încă de la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Neamț, atenția mea este îndreptată către acele proiecte care pun în valoare potențialul județului nostru, cultural, spiritual și economic, dar și valoarea locuitorilor săi. Cei 25 de membri ai consiliului îşi vor pune în slujba comunităţii experiența, alături de loialitatea și dedicarea fată de cultură și istoria județului Neamț și vom reuși să dezvoltăm o strategie clară asupra modului în care putem reuși să transformăm Neamțul într-un brand de țară. Din această structură fac parte oamenii de cultură, istoricii, arheologii, reprezentanți ai bisericii și agențiilor de turism, meșterii cuvintelor și ai vibrațiilor sufletești”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

În cadrul întâlnirii, membrii Consiliului consultativ au hotărât să aibă întâlniri de lucru de două ori pe lună.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0