Prima ninsoare a creat şi primele probleme în Neamț

În ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a intervenit, în cooperare cu serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din comunele Hangu, Ceahlău, Grinţieş, Pipirig şi Vânători Neamţ, pentru nouă misiuni pentru degajarea arborilor căzuţi pe partea carosabilă, două misiuni de patrulare şi verificare a viabilităţii căilor rutiere (Tîrgu Neamţ – Petru Vodă şi Piatra Neamţ – Bisericani) şi o misiune de asigurare măsuri PSI la fire de curent căzute.

Pentru menţinerea viabilităţii drumurilor s-a răspândit material antiderapant pe cinci drumuri naţionale, cu şapte utilaje şi nouă lucrători.

Secţia Neamţ a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a acţionat duminică, 11 octombrie, pentru deszăpezire, pe drumurile naţionale DN 15B, DN 15C, DN 15, DN 17B, DN 12C. Luni dimineaţă, Secţia Neamţ a CNADNR acţiona şi pe DN15D şi pe DN2. La ora raportării, operatorii economici care se ocupă cu deszăpezirea drumurilor judeţene au toate utilajele în baze pregătite pentru intervenţie.

Luni dimineaţă, pe raza judeţului Neamţ erau 64 localităţi nealimentate cu energie electrică, şapte linii de medie tensiune nealimentate parţial, cu 132 puncte de transformare, fiind afectaţi 13.307 consumatori.


COMENTARII

WORDPRESS: 0