Preţurile principalelor produse din pieţele romaşcane

Preţurile principalelor produse din pieţele romaşcane

 

piataAdministraţia Pieţelor anunţă că oferta producătorilor ce vin cu produse în pieţele din Roman este una îmbelşugată, ca-n fiecare toamnă. Ca-n ultima perioadă, pe tarabe se găsesc tot 18 produse de sezon.

Kilogramul de cartofi rămâne la acelaşi preţ, între 1 şi 1,5 lei. La fel se întâmplă şi cu kilogramul de ceapă, morcovi şi dovlecei, care costă 1,5 lei. Pătrunjelul, fasolea păstăi şi ţelina costă 5 lei pe kilogram, vinetele se vând cu 3 lei pe kilogram, iar roşiile costă 2 lei pe kilogram. Gogoşarii se vând cu preţuri între 4 şi 5 lei pe kilogram, în timp ce castraveţii costă 3 lei pe kilogram. Cu preţuri între 2 şi 3 lei pe kilogram se vinde ardeiul gras, în timp ce varza costă 2 lei pe kilogram. Legătura de verdeţuri nu şi-a modificat preţul, adică ea costă 0,5 lei.

Mari modificări de preţuri faţă de săptămâna anterioară nu se înregistrează nici la fructe. Cele mai scumpe sunt perele, kilogramul costând 6 lei, iar merele se vând tot la jumătate din acest preţ. Pepenii costă un leu pe kilogram. Prunele se vând cu preţuri între 2,5 şi 3 lei pe kilogram, iar strugurii costă între 2,5 şi 4 lei pe kilogram.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0