Prima paginăEconomie

Preţurile principalelor produse din pieţele romaşcane

Preţurile principalelor produse din pieţele romaşcane

Dimensiune text

 

piataAdministraţia Pieţelor anunţă că oferta producătorilor ce vin cu produse în pieţele din Roman este una îmbelşugată, ca-n fiecare toamnă. Ca-n ultima perioadă, pe tarabe se găsesc tot 18 produse de sezon.

Kilogramul de cartofi rămâne la acelaşi preţ, între 1 şi 1,5 lei. La fel se întâmplă şi cu kilogramul de ceapă, morcovi şi dovlecei, care costă 1,5 lei. Pătrunjelul, fasolea păstăi şi ţelina costă 5 lei pe kilogram, vinetele se vând cu 3 lei pe kilogram, iar roşiile costă 2 lei pe kilogram. Gogoşarii se vând cu preţuri între 4 şi 5 lei pe kilogram, în timp ce castraveţii costă 3 lei pe kilogram. Cu preţuri între 2 şi 3 lei pe kilogram se vinde ardeiul gras, în timp ce varza costă 2 lei pe kilogram. Legătura de verdeţuri nu şi-a modificat preţul, adică ea costă 0,5 lei.

Mari modificări de preţuri faţă de săptămâna anterioară nu se înregistrează nici la fructe. Cele mai scumpe sunt perele, kilogramul costând 6 lei, iar merele se vând tot la jumătate din acest preţ. Pepenii costă un leu pe kilogram. Prunele se vând cu preţuri între 2,5 şi 3 lei pe kilogram, iar strugurii costă între 2,5 şi 4 lei pe kilogram.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0