Doar 16 produse de sezon se mai găsesc în această perioadă pe tarabele din Piața Roman, de unde au dispărut dovleceii și pepenii.
Kilogramul de cartofi își păstrează prețul de 1 – 1,5 lei, în timp ce ceapa se vinde cu 1,5 lei pe kilogram. Morcovii costă 1,5 – 2 lei pe kilogram, iar pătrunjelul, roșiile și țelina se vând cu 5 lei pe kilogram. Costul unui kilogram de vinete variază între 3,5 și 4 lei, iar fasolea păstăi și gogoșarii costă 6 lei pe kilogram. Castraveții se vând cu 5 – 6 lei pe kilogram, iar varza o puteți găsi la 1,8 – 2 lei pe kilogram. Ardeiul gras se vinde cu 4 – 5 lei pe kilogram, iar conopida costă 2,5 – 3 lei pe kilogram. Legătura de verdețuri costă tot un leu.
Strugurii costă 5 – 6 lei pe kilogram, perele au ajuns la 5 lei pe kilogram, iar merele au prețuri între 2,5 și 3 lei pe kilogram.
Comentarii