PREŢURILE DIN PIAŢA CENTRALĂ A ROMANULUI

PREŢURILE DIN PIAŢA CENTRALĂ A ROMANULUI

 

piataZiarul de Roman vă prezintă preţurile la principalele produse de sezon comercializate în Piaţa Centrală, estimate pentru săptămâna în curs.

În acest sens, Direcţia Pieţelor Roman anunţă că preţul unui kilogram de cartofi variază între 1,5 şi 2 lei, în timp ce kilogramul de ceapă costă între 2,5 şi 3 lei. Mult mai scump este usturoiul, al cărui kilogram se vinde cu preţuri ce variază între 12 şi 25 de lei. Kilogramul de morcov este 2 – 2,5 lei. Kilogramul de pătrunjel este 5 lei, iar cel de păstârnac 4 – 5 lei. Fasolea se vine cu 8 – 10 lei pe kilogram, iar ţelina costă 4 – 5 lei pe kilogram. Sfecla roşie este 3 lei pe kilogram, acelaşi preţ avându-l şi ridichea neagră. Opt lei pe kilogram costă arpagicul, iar spanacul se vinde cu 5 lei pe kilogram.

Verdeţurile se comercializează cu un lei pe legătură. Merele costă între 1,5 şi 3 lei pe kilogram.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0