Preţuri bune aduce toamna în Piaţa Roman

Preţuri bune aduce toamna în Piaţa Roman

Prețurile produselor din piață în această săptămână
Prețurile principalelor produse din Piața Centrală
Prețurile legumelor și fructelor din piață în această săptămână

 

piataGospodinele se pregătesc pentru iarnă, oferta din pieţele romaşcane este din ce în ce mai variată, iar preţurile încep şi ele să scadă. Pătrunjelul, fasolea păstăi şi ţelina sunt şi în această săptămână printre cele mai scumpe produse din piaţă.

Cartofii se vând tot cu un leu pe kilogram, în timp ce morcovii şi ceapa costă 1,5 lei pe kilogram. Pătrunjelul se vinde cu 5 lei pe kilogram, în timp ce vinetele se vând cu 2 – 2,5 lei pe kilogram. Kilogramul de roşii variază ca preţ între 1,5 şi 3 lei, fasolea păstăi se vinde cu 6 – 7 lei pe kilogram, iar gogoşarii au preţuri între 3 şi 5 lei pe kilogram. Dovleceii costă 2 lei pe kilogram, iar castraveţii costă între 1,5 şi 2 lei pe kilogram. Varza este destul de scumpă, kilogramul costând între 2 şi 2,5 lei pe kilogram, la fel ca şi la ardeiul gras. Țelina costă 5 lei pe kilogram. Legătura de verdeţuri costă tot 0,5 lei.

Pe tarabe se găsesc şi fructe de sezon. Perele costă 3 – 4 lei pe kilogram, merele se vând cu 3 lei pe kilogram, pepenii au ajuns iar la un leu pe kilogram, prunele costă 2 – 2,5 lei pe kilogram, iar strugurii între 3 şi 5 lei pe kilogram.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!