Prima paginăSocial

Preselecţie la „Românii au talent”, în Bacău şi Iaşi

Preselecţie la „Românii au talent”, în Bacău şi Iaşi

Dimensiune text

 

romanii au talentAmatori sau profesionişti, tineri sau persoane trecute de prima tinereţe au venit joi, 25 august, la preselecţiile „Românii au talent” de la Bacău, pentru a-şi demonstra aptitudinile şi că merită să ajungă pe scenă celui mai tare show de divertisment, iar moldovenii sunt aşteptaţi în aceste zile şi la Iaşi.

„Ai încredere în talentul tău! Urmăreşte-ţi visul şi trăieşte spectacolul vieţii tale! Și tu poţi ajunge pe cea mai iubită scenă din România, trebuie doar să îndrăzneşti să uimeşti o ţara întreagă! Ai curajul de a păşi pe scenă care schimbă destine şi vino la preselecţiile pentru noul sezon Românii au talent! Înscrierile pentru cel de-al şaptelea sezon Românii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei prezente în mai multe oraşe din ţara”, anunţă organizatorii.

Pe 27 august, caravana show-ului va ajunge la Iaşi, unde cei care vor să-şi demonstreze talentul sunt aşteptaţi de la ora 10.00, la Hotel Unirea.

Preselecţiile sunt pentru sezonul 7 al acestui show, ediţia din 2016 fiind câştigată de Laura Bretan, care a şi primit un premiul de 120.000 de euro.COMENTARII

WORDPRESS: 0