Președintele USR, Nicușor Dan, vine la Piatra Neamț și Roman

Președintele USR, Nicușor Dan, vine la Piatra Neamț și Roman

 

nicusor-dan-02Vineri, 2 decembrie, președintele Uniunii Salvați România (USR), Nicușor Dan, va fi prezent în județul Neamț. Președintele USR se află într-un turneu în Moldova, care se va încheia sâmbătă, 3 decembrie, și care va include vizite și întâlniri în patru județe din regiune: Suceava, Neamț, Vaslui și Bacău.

„Pe 11 decembrie, românii vor avea ocazia să schimbe prin vot sistemul în punctele cheie ale politicii – Senatul și Camera Deputaților. Și Neamțul ne-a dat un prim vot de încredere. Semnăturile strânse aici au însemnat mult pentru noi – Uniunea Salvați România se află anul acesta pe buletinele de vot, iar nemțenii au făcut acest lucru posibil. De aceea cred că este absolut necesară o vizită din partea mea și în județul Neamț, pentru a le mulțumi direct locuitorilor din zonă pentru încrederea acordată de ei Uniunii Salvați Romania”, a declarat Nicușor Dan.

Acesta va avea și două întâlniri cu jurnaliștii, una programată în Piatra Neamț, începând cu orele 14.30, la Hotel Central Plaza, sala Atrium, și una în Roman – începând cu orele 17.30, la Casa Veche.

 

Biroul de presă al USR Neamţ

(P)

Nota redacției: Conform regulilor Ziarului de Roman pentru campania electorală şi în baza contractului cu această formațiune politică, la acest articol vor fi acceptate spre publicare comentariile.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0