Președintele USR, Nicușor Dan, vine la Piatra Neamț și Roman

Președintele USR, Nicușor Dan, vine la Piatra Neamț și Roman

Liberalii, pe muțite la Neamț, după Biroul Politic Național
Candidații PACT provoacă celelalte partide să promoveze tineri și femei în politică
Laurențiu Leoreanu și-a făcut pagină de Facebook

 

nicusor-dan-02Vineri, 2 decembrie, președintele Uniunii Salvați România (USR), Nicușor Dan, va fi prezent în județul Neamț. Președintele USR se află într-un turneu în Moldova, care se va încheia sâmbătă, 3 decembrie, și care va include vizite și întâlniri în patru județe din regiune: Suceava, Neamț, Vaslui și Bacău.

„Pe 11 decembrie, românii vor avea ocazia să schimbe prin vot sistemul în punctele cheie ale politicii – Senatul și Camera Deputaților. Și Neamțul ne-a dat un prim vot de încredere. Semnăturile strânse aici au însemnat mult pentru noi – Uniunea Salvați România se află anul acesta pe buletinele de vot, iar nemțenii au făcut acest lucru posibil. De aceea cred că este absolut necesară o vizită din partea mea și în județul Neamț, pentru a le mulțumi direct locuitorilor din zonă pentru încrederea acordată de ei Uniunii Salvați Romania”, a declarat Nicușor Dan.

Acesta va avea și două întâlniri cu jurnaliștii, una programată în Piatra Neamț, începând cu orele 14.30, la Hotel Central Plaza, sala Atrium, și una în Roman – începând cu orele 17.30, la Casa Veche.

 

Biroul de presă al USR Neamţ

(P)

Nota redacției: Conform regulilor Ziarului de Roman pentru campania electorală şi în baza contractului cu această formațiune politică, la acest articol vor fi acceptate spre publicare comentariile.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!