Preşedintele Consiliului Judeţean, pe bicicletă

Preşedintele Consiliului Judeţean, pe bicicletă

Încă 67 milioane de lei pentru județul Neamț prin PNDL. Vor fi reabilitate podurile din Stănița, Valea Ursului, Bozieni și Bahna
Consiliu consultativ în domeniul Educației, la nivelul CJ Neamț
Consilieri darnici la final de an

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, s-a alăturat miercuri, 5 octombrie, grupului de biciclişti participanţi la cea de-a treia ediţie de ciclaton organizată de tineri voluntari cu sprijinul Fundaţiei ADEPT.

„M-am decis să mă alătur evenimentului Ciclaton. Este un bun prilej pentru a da un semnal pentru promovarea şi susţinerea educaţiei în ţara noastră. Prin astfel de eveniment, copiii vor beneficia de sprijin în a-şi duce studiile la capăt. Deşi anul acesta traseul Ciclatonului este unul mai dificil, am convingerea că participanţii vor fi într-un număr mult mai mare, deoarece evenimentul este organizat pentru o cauză nobilă”, a precizat Ionel Arsene, preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Proiectele evenimentului pot fi susţinute de către publicul larg prin donaţii raportate la numărul bătăilor inimii cicliştilor de tur şi ale cicliştilor de segment, cât şi prin donaţii directe către proiectele educaţionale. La finalul campaniei de donaţii şi a celor cinci zile de tur, fondurile strânse se vor îndrepta către organizaţiile implicate şi către proiectele pe care le susţin.

ionel-arsene-ciclatron-1

ionel-arsene-ciclatron-2

ionel-arsene-ciclatron-3

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!