Prima paginăSocial

Președintele Consiliului Județean: „Aștept demisia echipei manageriale de la Apa Serv”

Președintele Consiliului Județean: „Aștept demisia echipei manageriale de la Apa Serv”

Dimensiune text

 

Demersurile pentru schimbarea furnizorului de apă nemțean cu cel din județul Iași pentru ca romașcanii să nu mai primească apă potabilă în program restricționat sunt considerate de către președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, o dovadă de incompetență managerială a conducerii Apa Serv, arată un comunicat de presă remis joi după-amiază de CJ Neamț.

Din acest motiv, președintele Consiliului Județean Neamț consideră că este cazul ca reprezentanții companiei județene să își dea demisia. „Aștept demisia de onoare din partea conducerii Companiei Județene Apa Serv și a președintelui Consiliului de Administrație! Managementul defectuos al acestei companii a atras numeroase probleme pentru consumatorii de apă din municipiul Roman! În ciuda faptului că au trecut mai bine de cinci luni de la apariția crizei de apă în oraș, conducerea nu a fost capabilă să găsească o soluție pentru depășirea situației neplăcute în care se regăsesc romașcanii!

Deși și-au luat angajamente ferme inclusiv la întâlnirile pe care le-am convocat în teren, unde personal am vrut să vedem ce trebuie făcut concret pentru a nu se mai da apă raționalizat, deși le-am oferit tot sprijinul și am avut încredere în profesionalismul lor, trăiesc o mare dezamăgire de pe urma responsabililor de la Apa Serv! Scuzele nu își au locul! Apa Serv are nevoie de o echipă managerială competentă!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Citește și:   Ploi în averse și vânt puternic, până sâmbătă dimineață

Din toamna anului trecut, cetățenii din municipiul Roman și comunele învecinate se confruntă cu lipsa apei potabile în anumite intervale ale zilei, din cauza scăderii nivelului hidrostatic în zona puțurilor de aducțiune de la Pildești. Deși s-au făcut mai multe analize la fața locului despre ceea ce trebuia făcut pentru depășirea crizei, situația nu s-a îmbunătățit în favoarea consumatorilor, mai precizează comunicatul CJ Neamț.

 

 

 

Partajează articolul
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • escu 2 ani

  tov arsene da-i afara si pune-l, bre , in locul lor pe andrusca…..scarbelor ce sunteti s-a intors manevra voastra politica, ca un bumerang n’asa?…..ne vedem curand la vot……..

 • Moshu 2 ani

  Desi in ianuarie a fost oprita apa in intervalul 10 -15 si noaptea, am avut ,,surpriza”” ca am consumat 9 m cubi de apa !! (in mod normal 4 / 5 maxim !) Dar am si eu o surpriza pentru ,,hotomani” ; nu le dau…bani !!

 • Mihai 2 ani

  N-ai cum sa nu le dai bani. Ti-i vor lua oricum, legea e de partea lor. Explicatia e simpla, la revenirea presiunii apei in instalatie, turbina apometrului este invartita de curentul de aer care precede revenirea apei. Fiind un fluid cu vascozitate mult mai mica, va invarti turbina cu viteza mult mai mare si va inregistra in contul tau un consum mai mare.