Prima paginăPolitica

Președintele CJ Neamț Ionel Arsene, raport de activitate pentru perioada iunie – decembrie 2020

Președintele CJ Neamț Ionel Arsene, raport de activitate pentru perioada iunie – decembrie 2020

Dimensiune text

Consiliul Județean (CJ) Neamț a publicat raportul de activitate al președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, cu privire la modul de îndeplinire a atribuțiilor proprii stabilite prin OUG nr. 57/2019 privind Codul Administrativ și a hotărârilor CJ Neamț pentru perioada iunie – decembrie 2020.

„Dragi nemțeni, datorită voturilor dumneavoastră de la alegerile locale din septembrie 2020, am onoarea de a vă reprezenta interesele încă patru ani și, vă garantez, voi face tot ce îi stă în putere pentru ca, alături de colegii din executivul județean și consilierii din forul legislativ, să implementăm proiecte care să ducă la creșterea nivelului de trai în județul nostru și la dezvoltarea zonei în care trăim.

Finalul primului mandat de președinte și începutul celui de-al doilea se dovedesc atipice, dificile, din cauza faptului că întreaga omenire se confruntă cu pandemia de coronavirus și toată activitatea pee care am derulat-o s-a realizat în condiții speciale, cu respectarea măsurilor de protecție împotriva infecției cu virusul SARS-CoV-2.

În perioada supusă analizei, iunie – decembrie 2020, cu sprijinul aparatului de specialitate am avut o preocupare deosebită pentru atingerea atribuțiilor și obiectivelor CJ Neamț și m-am preocupat de buna funcționare a instituțiilor din subordine. De asemenea, am urmărit asigurarea finanțării sau cofinanțării proiectelor privind modernizarea infrastructurii rutiere, pe cele din domeniul educației și sănătății, am urmărit execuția lucrărilor la obiectivele de investiții finanțate din fonduri nerambursabile sau de la bugetul de stat, am semnat contracte cu finanțare europeană. Scopul mandatului meu de președinte rămâne același: modernizarea județului Neamț și creșterea nivelului de trai pentru toți locuitorii acestuia.

Tuturor celor cu care am făcut și fac echipă, vă mulțumesc”, se arată în mesajul transmis cu acest prilej de președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

Raportul pentru perioada iunie – decembrie 2020 poate fi urmărit în continuare sau poate fi descărcat de pe site-ul CJ Neamț de la acest link. Documentele de raport pentru perioadele anterioare sunt disponibile pe site-ul CJ Neamț.

 

Raportul-presedintelui

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0