Preotul de la Izvoru a provocat un accident de ziua lui

Preotul paroh din Izvoru este autorul şi victima unui accident rutier care a avut loc chiar de ziua lui. El a refuzat să sufle în etilotest şi i-au fost recoltate probe de sânge la spital, fiind suspectat că a consumat băuturi alcoolice.

 

 

De ziua sa onomastică, părintele Gabriel Răsloagă a trecut prin grele încercări. Parohul bisericii din satul Izvoru, comuna Ion Creangă, a provocat un accident rutier în urma căruia trei oameni au ajuns la spital. Evenimentul a avut loc joi, în jurul orei 12.40, pe drumul judeţean care face legătura între satele Horia, Cotu Vameş, Ion Creangă şi Stejaru. În dreptul unui restaurant din Cotu Vameş, preotul nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul din faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat în peretele restaurantului. Din accident a rezultat rănirea uşoară a celor doi şoferi, respectiv a părintelui Răsloagă şi a lui Ștefan J., în vârstă de 32 de ani, din Roman. Ulterior, în jurul orei 15.30, la Spitalul Municipal Roman s-a prezentat şi Catinca B., de 58 de ani, din Roman, pasageră în maşina lovită, care a solicitat acordarea de îngrijiri medicale.

Preotul, în vârstă de 36 de ani, a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motivând că starea de sănătate nu-i permite să sufle în etilotest. La spital, însă, acestuia i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, fiind suspectat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Roman. Până când vor fi cunoscute rezultatele probelor de sânge privind stabilirea alcoolemiei, părintele Gabriel Răsloagă va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.


COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Lasati preotii in pacatele lor, este cine sa-i judece. Daca nu va-nghesuiti sa spuneti si ce fac cum se cuvine, lasati-i cand gresesc, este periculos sa… Informezi despre faptele lor mai putun fericite ! Daca ati fi facut o milostenie, pate mai era ceva, dar asaaaaaa, cu-i sa-i ajute faptul ca stie despre asta ?! Umplem lumea de rau, ca si cum n-ar fi suficient !!!

    • elev 7 ani

      Nu prea la obiect comentariul. Daca ai fi fost informat corect si daca articolul ar fi fost corect nu ai mai comenta. Preotul pe langa faptul ca era baut avea si viteza, despre care nu scrie in articol. Cand intri cu 100 si ceva la ora in alta masina care circula regulamentar da ceva de gandit. Nu? Si mai afla ca cel vatamat nu mai are cum repara masina pentru ca este facuta praf. Si domnul preot deja o da cotita. Asa ca mai bine te abtii de la comentarii daca nu cunosti cazul.