Prima paginăSocial

Preotul Antoci a făcut accident din cauza oboselii [FOTO]

Dimensiune text

Preotul Ioan Antoci, în vîrstă de 57 ani, care slujește la Paraclisul din Spitalul Municipal de Urgență Roman, a provocat un accident rutier, luni după-amiază, în orașul Podu Iloaiei, județul Iași. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

 

 

Preotul se afla în mașină împreună cu soția și cu fiica lor și se deplasa de la Roman către Iași. La un moment dat, părintele Antoci a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a părăsit sensul de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat într-un magazin mixt de pe marginea drumului. La momentul producerii impactului, în magazinul respectiv nu erau decît două vînzătoare, dar femeile nu au pățit nimic. În schimb, magazinul a fost avariat serios, mai multe frigidere și vitrine fiind distruse din cauza impactului.

Conducătorul auto nu era băut la momentul producerii accidentului. Deocamdată, nu știm cu exactitate care este motivul pentru care șoferul a pierdut controlul volanului, dar una dintre ipoteze este oboseala, întrucît pe carosabil nu au fost găsite urme de frînare, ci doar de rulare. Nici viteza nu era mare, fiindcă autoturismul s-a oprit repede„, a afirmat subcomisarul de poliție Mădălin Țăranu, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Poliție al Județului Iași.

Polițiștii nu exclud nici posibilitatea ca preotului să i se fi făcut rău la volan, din cauza unor probleme cardiace, dar acest lucru urmează a fi stabilit ulterior.

Singura persoană rănită a fost soția părintelui Antoci, aflată pe locul din dreapta, însă rănile au fost superficiale și nu au necesitat internarea. Marți, preotul Ioan Antoci nu a fost de găsit, dar fiul său a precizat pentru Ziarul de Roman tatăl lui se simte bine.

Patronul magazinului mixt distrus în accident speră ca preotul Antoci să aibă o asigurare bună pentru autoturismul său, întrucît nici magazinul și nici marfa dinăuntru nu aveau asigurare.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0