Premii tentante la Cupa Coca-Cola la fotbal inter-licee

Dimensiune text

Până în 10 februarie, liceele își pot înscrie echipele, de băieți și de fete, la ediția 2013 a Cupei Coca-Cola la fotbal în sală, competiție cu caracter național.

 

 

În ediția precedentă, la startul întrecerii s-au adunat mai mult de o treime dintre elevii de liceu din țară. Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola și partenerul Vodafone promit respectarea promisiunii de a promova mișcarea, ca susținători ai sportului de performanță, dar și ai evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia în activitățile fizice. O oră mai puțin la calculator, televizor sau pe scaun. O oră în plus pentru mișcare și pentru sănătate.

Organizatorii promit și premii tentante. Cel mare constă într-un cantonament, pentru echipele câștigătoare, la fete și la băieți, în baza de pregătire de la Mogoșoaia a echipei naționale de fotbal, plus câte o tabletă pentru fiecare jucător și antrenor. Jucătorii și antrenorii echipelor vicecampioane vor primi câte un smartphone.

Pentru a intra în competiție, profesorii coordonatori trebuie să descarce formularul de înscriere disponibil pe site-ul www.cupacoca-cola.ro. Completat și semnat, formularul devine valid prin încărcarea pe site la secțiunea dedicată înscrierilor.COMENTARII

WORDPRESS: 0