Premii pentru studenți de la E.ON, pentru proiecte de eficiență energetică

Premii pentru studenți de la E.ON, pentru proiecte de eficiență energetică

Facturile E.ON pot fi plătite la OMV
Studenții se pot înscrie de luni în competiția Energy Challenge 2018, cu premii de 7.000 de euro
Nemţenii, sfătuiţi să nu folosească improvizaţii în reţelele electrice şi de gaze

 

eon-energy-challengeE.ON România dă startul ediţiei din 2017 a Energy Challenge, competiţie dedicată studenţilor dornici să contureze noi modele de afaceri pentru lumea dinamică și în continuă schimbare a energiei.

Ediţia a III-a este dedicată tuturor studenților la zi la facultăţile din România, nivelul licenţă şi master. Tinerii sunt invitaţi să formeze echipe de 2-4 membri şi să înscrie în concurs proiecte inovatoare pe teme de eficiență energetică şi mobilitate sustenabilă sau modalități diferite de livrare, respectiv de prestare a produselor și serviciilor actuale oferite de companiile din domeniul energetic.

Proiectele câștigătoare vor fi recompensate cu premii în valoare totală de peste 4.000 de euro, iar echipele care vor ajunge în finală vor fi invitate la Energy Challenge Academy, la Târgu Mureş, o săptămână de training-uri şi workshop-uri pentru a-şi dezvolta ideea, precizează un comunicat al E.ON România.

Pentru a intra în competiţie, proiectele sau iniţiativele trebuie să fie înscrise pe http://energychallenge.eon-romania.ro până la data de 22 ianuarie 2017.

Energy Challenge a debutat în 2015 pe plan local, la Cluj-Napoca, iar în 2016, ediţia a II-a s-a extins şi la Iaşi, antrenând zeci de studenţi. În 2016, membrii echipei câştigătoare, Future Energy, au beneficiat de o vizită de lucru la sediile E.ON din Malmo-Suedia şi Danemarca-Copenhaga unde au vizitat parcuri eoliene și puncte de lucru cu infrastructura de E mobility. Totodată, tinerii au testat maşinile Tesla în Danemarca, întrucât proiectul câştigător „Car to grid” a avut ca temă conectarea la reţea a maşinilor electrice.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!