Premii pentru micii muzicieni romașcani

Elevii de la Școala de Artă Integrată „Sergiu Celibidache” au obținut, la olimpiada județeană de interpretare instrumentală, opt premii I, trei premii II și un premiu III.

 

 

Etapa județeană a olimpiadei de interpretare instrumentală destinată elevilor din clasele a III-a – a VIII-a, desfășurată pe 16 februarie, a fost un bun prilej de afirmare a instrumentiștilor romașcani care se pregătesc în cadrul Școlii de Artă Integrată „Sergiu Celibidache”.

Micii artiști romașcani au obținut opt premii I, trei premii II și un premiu III. Pe lista premianților s-au aflat, la premiul I: Andrei Preda (foto dreapta), pian, clasa a VI-a (profesor Lia Voinea); Vlăduț Ivancea (foto stînga), clarinet, clasa a VI-a (profesor Cezar Duca); Florin Ghiniță, țambal, clasa a VII-a (profesor Ion Burlacu); Radu Moroșanu, nai, clasa a VIII-a (profesor Veaceslav Valah); Bianca Gheorghiu, nai, clasa a V-a (profesor Valah Veaceslav); Ilinca Grumezescu, vioară, clasa a III-a (profesor Leonida Lohan); Robert Lazăr, clarinet, clasa a III-a (profesor Cezar Duca) și Ana Maria Asmarandei, clasa a VI-a, flaut (profesor Moise Serafim). Locul II au obținut Daniel Rudichi, pian, clasa a V-a (profesor Lia Voinea); Alex Bulai, vioară, clasa a III-a (profesor Leonida Lohan) și Jessica Păuleț, flaut, clasa a VI-a (profesor Moise Serafim). Premiul III a fost obținut de Cornel Cantea, vioară, clasa a III-a (profesor Leonida Lohan).

Toți elevii noștri care au participat la faza județeană s-au clasat pe podium. Opt dintre ei vor participa la faza zonală a concursului, care va avea loc la Botoșani, între 2 și 4 martie, și sînt sigur că vor veni acasă și cu premii„, a spus profesorul Viorel Vanzariuc, directorul Școlii de Artă Integrată „Sergiu Celibidache”.

La concursul zonal de la Botoșani vor fi prezenți Andrei Preda, Vlăduț Ivancea, Florin Ghiniță, Radu Moroșanu, Bianca Gheorghiu, Ilinca Grumezescu, Robert Lazăr și Daniel Rudichi.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!