Premii dulci pentru copiii din Roman

Dimensiune text

Peste 3.000 de copii din Roman au primit pachete cu dulciuri din partea administraţiei locale.

dulciuri 02Dacă cele peste 2.000 de pachete pregătite pentru copiii de grădiniţă au fost împărţite de către cadrele didactice duminică, 1 iunie, astfel încât micuţii să găsească dulciurile în clasă luni dimineaţă, copiii din clasele I-IV au primit punguţele cu surprize dulci luni, între orele 12.00 şi 14.00, în sala mare a Primăriei Roman, chiar din partea primarului Laurenţiu Dan Leoreanu. „Mă bucur să văd că sunteţi cu toţii veseli şi exuberanţi. De Ziua părinţilor…” – a început primarul discursul, la care toţi prichindeii din sală l-au corectat, strigând la unison că este Ziua copiilor – „…vă doresc sănătate, bucurie, note mari la şcoală şi să ascultaţi de cei mai mari, care au grijă de voi”, le-a urat Laurenţiu Dan Leoreanu sutelor de micuţi adunaţi în sala mare a Primăriei.

După care a început împărţirea cadourilor, ordonat, pe clase şi în  ordine alfabetică. Dacă fiecare copil a primit o pungă cu o sticlă de suc, fructe, napolitane, prăjituri, ciocolată şi o felicitare semnată de primarul Leoreanu, învăţătoarele au primit câte o diplomă şi o cutie cu bomboane, ca recompensă pentru răbdarea şi dedicarea de care dau dovadă în fiecare zi.

Copiii răsplătiţi luni cu dulciuri au participat la concursuri şcolare. În total, Primăria a acordat peste 3.000 de pachete, suma totală cheltuită fiind de 30.000 de lei.


COMENTARII

WORDPRESS: 0