Prima paginăCultural

Premiera piesei „Te rog, salvează-mă!”, debut de sezon pentru Teatrul „Dan Alecsandrescu” din Roman

Premiera piesei „Te rog, salvează-mă!”, debut de sezon pentru Teatrul „Dan Alecsandrescu” din Roman

Dimensiune text

 

 

Luni, 1 octombrie, membrii Trupei de teatru „Dan Alecsandrescu” din Roman deschid un nou sezon teatral, aducând în fața romașcanilor pentru prima dată piesa „Te rog, salvează-mă!”, pe scena Cercului Militar, de pe strada Ștefan cel Mare, de la ora 18. Actorii romașcani au prezentat în premieră această piesă, weekendul trecut, la Festivalul de Teatru „Tanța și Costel” de la Medgidia, festival la care sunt invitați în fiecare an.

Distribuția, în ordinea intrării în scenă: Gheorghiță Iancu, Mariana Vatavu, Radu Vatavu, Maria Bejan, Alexandru Lezeu, Silvia Coșnete, Sorin Cobuz, Duca Camelia și Maria Levărdă. Regia este semnată de Radu Vatavu.

„Când unii vor să scape de o relație pe care nu o doresc, alții luptă, chiar plătind cu bani, să obțină dragostea altcuiva, iar alții se plâng că le-a lipsit afecțiunea, în timp ce alții… Uf! E complicat de explicat ce anume se întâmplă pe scenă! «Te rog, salvează-mă!» este o piesă complexă, cu intrigi, gelozie, trădare și secrete ca-n telenovele. Vă așteptăm în număr cât mai mare, la Cercul Militar Roman! Intrarea este și va fi, mereu, liberă!”, este invitația lansată de Teatrul „Dan Alecsandrescu” din Roman.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0