Premieră: „Dragostea celor trei Portocale”, la Teatrul „Bacovia”

Premieră: „Dragostea celor trei Portocale”, la Teatrul „Bacovia”

Dimensiune text

 

Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău prezintă duminică, 12 martie, începând cu ora 11.00, premiera piesei „Dragostea celor trei Portocale”, în regia lui Ovidiu Lazăr. Înainte de marea premieră, teatrul organizează și o repetiţie nocturnă, sâmbăta 11 martie, începând cu ora 18.00, la care sunt invitați, deopotrivă, adulți și copii. „Auzim adesea adulți spunând că le este greu să ajungă la spectacolele propuse de secția de Animație, care au loc de obicei începând cu ora 11.00. Așadar, măcar pentru o seară, facem teatrul de animație disponibil și celor ce le place să doarmă până mai târziu”, motivează organizatorii.

Din distribuție fac parte: Andreea Sandu, Laurenţiu Budău, Ion Coșa, Mihai Chihaia, Marian Puiu Gheorghiu, Alina Vasilica Neagu, Denise Ababei, Ciprian Cârstiuc și Tiberiu Gabor-Bitere.

„În miezul Lunii și, uneori, în portocale, stă ascuns un domn ciudat, un fel de Mag, care pare a fi rău, dar care, de fapt, ne iubește și ne supune la tot felul de încercări, ca să aflăm cine suntem și cum este viața. Și tot așa, unele prințese se cred portocale (sau unele portocale se cred prințese) și, din frica de a nu muri mâncate de oameni, se prefac că mor de sete și chiar pare că mor… Dar totul nu este altceva decât un joc pe care merită să-l jucați și acasă, cu cei pe care îi iubiți, pentru că, la urma urmei, joaca e o formă de a iubi… Un spectacol unic. O promisiune a unui teatru altfel. Cum adică altfel? Adică, un teatru care îl aduce pe cel mic alături de cel mare în sala de spectacol. Un teatru pentru bucuria celui mic și visarea celui mare. Un teatru tânăr cu chef de joacă. Un spațiu universal al visării, pentru că visul se întâmplă la orice vârstă. Un teatru pentru cel mare, care are disperată nevoie să nu uite de copilul din el. A visa este un dar excepțional! Visând poți zbura, poți evada, poți avea lumea în propria ta taină. Doar visând, visele pot deveni realitate sau poți face din realitate vis. Trebuie să doar să crezi!”, este descrierea piesei făcută de reprezentanții Teatrului „Bacovia”.

Biletele se găsesc la agenția de bilete a Teatrului Municipal „Bacovia” din Bacău și costă între 8 și 35 de lei.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0