Prima paginăSport

Prelungiri de contract la SCM Petrotub Roman

Dimensiune text

Pregătirile pentru viitorul sezon încep miercuri, 15 iulie.

Cinci jucători de la Sport Club Municipal Petrotub Roman, aflaţi la final de contract la încheierea sezonului 2014 – 2015, şi-au prelungit colaborarea cu clubul romaşcan. Este vorba despre Daniel Marin, Mădălin Vasile Popa, George Sofroni, Cătălin Lupuşoru şi Cosmin Țapu. Cu alte cuvinte, clubul numărul 1 de fotbal a Romanului este în faza premergătoare unui nou sezon competiţional în care îşi asigură un lot cu care să facă faţă unei noi provocări.

Gabriel Țapu, antrenorul principal al SCM Petrotub Roman, spune: „Cei cinci jucători de bază ai noştri care au jucat şi în sezonul trecut, cel puţin, au ajuns la înţelegere cu conducerea clubului şi au prelungit contractele de colaborare. Marin, Popa şi Lupuşoru au semnat pentru încă un an. Sofroni şi Țapu au optat pentru doi ani. De la Liceul cu Program Sportiv Roman vor mai veni Relu Grigore, Remus Mintenaş şi Marian Lucaci. Mulţumim domnului director Petru Sandu, de la LPS Roman, pentru înţelegere, pentru jucătorii pe care ni i-a dat. S-a dovedit, încă o dată, că între SCM Petrotub şi LPS Roman este o colaborare bună, o legătură strânsă. Pe parcurs, vom încerca să mai aducem doi sau trei jucători cu vârstă sub 19 ani. Deja, avem patru. Ne mai trebuie doi”.

Lotul se reuneşte miercuri, 15 iulie

SCM Petrotub Roman se va reuni într-o primă formulă miercuri, 15 iulie, pe stadionul Moldova, la ora 10. „Avem stabilit controlul medical la Piatra Neamţ, în 24 iulie. Până atunci, se va face şi aici un set de analize medicale. După reunirea lotului, vom face antrenamente în baza proprie. Începând cu 27 iulie, avem programat un stagiu de pregătire de zece zile la Agapia. Pe de altă parte, miercuri se vor juca şi meciuri din Cupa României. Ne interesează care va fi rezultatul meciului dintre Victoria Horia şi CSM Paşcani. Mai mult, ne interesează să fim noi pregătiţi şi să nu fim prinşi descoperiţi, inclusiv cu jucători sub 19 ani, la meciul de Cupă pe care îl vom avea în 29 iulie. Altfel, Stahie a terminat contractul cu noi şi a plecat la Piatra Neamţ. Vrem să vedem dacă ni-l vor împrumuta. De asemenea, a plecat din lot şi Talpalariu. În ce priveşte campionatul care va urma, eu mi-aş dori să jucăm cu echipe din Moldova, să fie deplasările mai scurte. Asta se va afla când va fi stabilit numărul de serii, în primul rând, apoi componenţa acestora”, a mai spus Gabriel Țapu.

COMENTARII

WORDPRESS: 0