Prima paginăActualitate

Prejudiciu de peste 230.000 de lei, recuperat de polițiști

Prejudiciu de peste 230.000 de lei, recuperat de polițiști

Dimensiune text

 

Miercuri, 9 octombrie, polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza localității Bîrgăuani, fiind documentată activitatea infracțională a trei persoane. Prejudiciul cauzat este estimat la 335.000 de lei, fiind recuperat în proporție de 60%.

Conform IPJ Neamț, la data de 9 octombrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, au efectuat trei percheziții, pe raza localității Bîrgăuani, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt. În activități au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț și jandarmi.

Din cercetări a reieșit că, la data de 28 aprilie, doi bărbați de 33, respectiv 36 de ani, și o femeie de 38 de ani, toți din Bîrgăuani,  ar fi pătruns în locuința unui bărbat, de 38 de ani, din Bîrgăuani, de unde ar fi sustras 335.000 de lei.

„În urma descinderilor, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, peste 22.000 de euro, 19.000 de lei și diverse bunuri în valoare de aproximativ 20.000 de euro. Cei trei au fost conduși la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. Ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au dispus reținerea acestora pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0