Prima paginăSport

Pregătiri pentru noul campionat la echipa de fotbal CSM Roman

Pregătiri pentru noul campionat la echipa de fotbal CSM Roman

Dimensiune text

 

 

În cadrul unei conferințe de presă desfășurată miercuri, 6 iunie, conducerea clubului CSM Roman a prezentat componența băncii tehnice a echipei de fotbal pentru sezonul următor, obiectivele pentru noul campionat și planurile de pregătire din această vară.

Pentru noua ediție de campionat, la echipa de fotbal vor continua antrenorii Gabriel Țapu și Iosif Susanu, iar în aceste zile sunt purtate discuții cu zece jucători care au semnat sau vor semna contracte cu echipa CSM Roman. Obiectivul echipei este clasarea pe unul dintre primele cinci locuri la final de campionat.

În Liga a 3-a de fotbal, noul sezon va începe pe 25 august, iar în luna septembrie se vor disputa cinci etape. În ceea ce privește programul echipei, pe data de 9 iulie vor debuta pregătirile cu noul lot. În perioada 10-24 iulie se va face pregătire fizică pe stadionul Moldova, între 25 iulie și 3 august se va desfășura un cantonament centralizat, între 6 și 24 august – pregătire fizică, tehnică, tactică, iar în 24-25 august – pregătirile pentru prima etapă de campionat.

„Am decis să continui lângă această echipă. Sunt legat sufletește de acest club, am peste 20 de ani de când activez în cadrul clubului, am fost jucător, antrenor cu copiii, m-am ocupat de partea organizatorică și de trei ani și jumătate sunt antrenor principal. Sunt câteva probleme în cadrul lotului, sunt jucători deja pe final de carieră, emblematici pentru noi, și trebuie să depun o muncă titanică, alături de colegul meu Iosif Susanu, să caut alți jucători buni, să facem un lot competitiv”, a afirmat antrenorul principal al echipei de fotbal CSM Roman, Gabriel Țapu.

Acesta a declarat că s-a renunțat la unii fotbaliști care nu au dat satisfacție în campionatul trecut și că până acum au fost semnate contracte cu jucătorii: Bogdan Brăiescu, Cătălin Aeroaiei, Relu Grigore, Marian Marin, Ionuț Bicleanu , Sergiu Covaliu, Iosif Netbai și Ionuț Nuțescu (un jucător de 27 de ani, de la Pașcani). „Mai sunt în discuții cu câțiva jucători cu experiență pentru a completa lotul. Vreau să facem o echipă competitivă la Roman, să avem rezultate”, a mai afirmat antrenorul Gabriel Țapu.

Pentru că regulamentele federației impun echipei includerea în lot a mai multor jucători sub 19 ani, CSM Roman organizează, în luna iunie, selecție pentru completarea lotului, după programul: sâmbătă, 9 iunie – orele 10:30; joi, 14 iunie – orele 16:30; joi, 28 iunie – orele 16:30. Cele trei sesiuni de selecție se vor desfășura la stadionul „Moldova” din Roman, de pe strada Victor Hugo nr.15 (zona Favorit), sub supravegherea tehnicienilor Gabriel Țapu și Iosif Susanu (foto).

„M-am gândit mai demult să facem aceste trialuri, să mai atragem copii alături de noi, pentru că din grupele de juniori de la LPS nu prea avem ce lua în momentul acesta. Eu sper să găsim doi-trei copii, să completăm lotul, pentru că suntem obligați de federație să avem trei jucători sub 19 ani în teren și cel puțin trei pe bancă. Anul trecut am avut rezultate bune și datorită lor, pentru că am avut jucători de calitate sub 19 ani. Sper să vină cât mai mulți și sper ca până pe 9 iulie să am în proporție de 90% lotul definitivat”, a afirmat antrenorul principal Gabriel Țapu.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0