Prefectul şi subprefectul, instruiţi asupra alegerilor parlamentare

Prefectul şi subprefectul, instruiţi asupra alegerilor parlamentare

Dimensiune text

 

alegeri stampila vot 2Miercuri, 14 septembrie, reprezentanţii Prefecturii au participat la videoconferinţa condusă de ministrul afacerilor interne, Ioan Dragoş Tudorache, care a avut ca scop instruirea prefecţilor şi a subprefecţilor cu privire la organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor ce vor avea loc la data de 11 decembrie.

La finalul videoconferinţei ministrul afacerilor interne, Ioan Dragoş Tudorache, a subliniat faptul că prefecţii tuturor judeţelor beneficiază de încredere, că se pot baza pe un parteneriat loial cu ministrul, dar nu va tolera lipsa echidistanţei şi implicarea politică.

„Instituţia Prefectului a intrat deja în activităţile dedicate organizării alegerilor parlamentare. Am constituit prin ordin Comisia tehnică judeţeană pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor parlamentare şi am convocat, pentru vineri, primarii şi secretarii localităţilor la instruirea privind atribuţiile ce le revin în organizarea procesului electoral. Instituţia noastră, ca de fiecare dată, va lua toate măsurile organizatorice necesare pentru ca alegerile să se desfăşoare în condiţii de legalitate”, a precizat prefectul judeţului, Niculina Dobrilă.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0