Prima paginăPolitica

Prefectul și subprefecții de Neamț au depus joi jurământul

Prefectul și subprefecții de Neamț au depus joi jurământul

Dimensiune text

Joi, 4 martie, la Palatul Administrativ din Piatra Neamț a avut loc ceremonia de depunere a jurământului, organizată în sistem videoconferință, de către prefectul județului Neamț, George Lazăr, și de către subprefecții Ioan Meraru și Florin Zaharia.

Subprefecții Ioan Meraru, președinte al filialei judeţene PLUS Neamţ, și Florin Zaharia, vicepreședinte al filialei județene USR Neamț, au fost numiți în această funcție miercuri, 3 martie, de prim ministrul Florin Cîțu.

Tot miercuri, Guvernul a emis alte două hotărâri – una prin care prefectul George Lazăr a fost eliberat din funcție, cealaltă pentru ca George Lazăr să fie numit din nou în aceeași funcție, în conformitate cu noile prevederi ale Codului Administrativ, care precizează, între altele, că prefecții pot face parte dintr-un partid politic.

„Îi mulțumesc pentru colaborare domnului subprefect Doru Ungureanu. Îi felicit pentru numire pe actualii subprefecți, sunt convins că vom face o echipă bună cu restul colegilor din cadrul instituției. Îmi exprim încrederea că noii subprefecți vor contribui cu eficiență la activitatea instituțională și își vor valorifica pregătirea și experiența profesională în realizarea atribuțiilor dumnealor”, a declarat în cadrul ceremoniei de joi prefectul județului Neamț, George Lazăr.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0