Prăjescu și Bodnariuk, învinși greu de iberici

Marian Prăjescu – de la Clubul Atletic Roman – și Alexandru Bodnariuk – Știința Constanța – au cedat în fața perechii iberice Alex Dominguez Soto / Albert Roglan, în semifinalele Campionatelor Internaționale de Tenis ale României, grupa 14 ani, competiție din cadrul Tennis Europe Junior Tour, care se desfășoară în București.

 

 

Marian Prăjescu – de la Clubul Atletic Roman – și Alexandru Bodnariuk – Știința Constanța – au avut rara ocazie de a se califica în semifinalele acestui prestigios turneu.

Deși au practicat un joc curajos și au evoluat fără să se menajeze, cei doi români au cedat, în cele din urmă, în sferturile de finală, 5-7, 3-6, în fața perechii iberice Alex Dominguez Soto / Albert Roglan, nimeni alta decît cea care eliminase, în turul precedent, cuplul favotit numărul 1 la cîștigarea turneului: Adian Boitan / Edris Fetișleam.

Rămîne, pentru Prăjescu cel puțin, dar și pentru antrenorul său Ioan Isciuc, satisfacția jucării unui sfert de finală la un turneu de categorie mare și care, implicit, este foarte bine punctat.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!