Prăjescu, în turul al treilea la naționale

Romașcanul Marian Prăjescu (foto) s-a calificat în turul al treilea al turneului final de campionat național, grupa de vîrstă 14 ani, aflat în desfășurare pe terenurile de la Centrul Național de Tenis din București.

 

În turul secund, elevul antrenorului Ioan Isciuc, de la Clubul Atletic Roman, l-a învins cu 6-1, 6-3 pe Cristian Cosma (Unirea Focșani), ajungînd, astfel, în optimile de finală ale celui mai important concurs intern. Prăjescu, favoritul numărul 15 la cîștigarea titlului național, va avea un meci mult mai dificil în turul următor al tabloului cu 64 de jucători, cu Daniel Cozma (Curtea de Argeș), favoritul numărul 3 la cîștigarea concursului.

Veștile sînt bune în ceea ce îl privește pe Prăjescu și de la concursul de dublu. Marian și Teodor Giușcă (AMG București) au trecut în turul întîi de perechea Alexander Gima (LPS Constanța) / Laurențiu Mandocescu (Victoria) cu 6-2, 6-4. Examenul din turul secund este unul mai greu, Prăjescu și Giușcă urmînd să joace cu perechea favorită numărul 2, Daniel Cozma (Curtea de Argeș) / Alexandru Manole (SCM Bacău).


COMENTARII

WORDPRESS: 0