Ce posturi sunt scoase la concurs în instituțiile publice la final de an

Ce posturi sunt scoase la concurs în instituțiile publice la final de an

 

În această perioadă, instituțiile publice din județul Neamț organizează concursuri pentru ocuparea mai multor posturi. Se urmărește ocuparea a 25 de posturi, în instituții la nivelul administrației locale sau județene.

Angajări la Spitalul Roman

Spitalul Municipal de Urgență Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist PL, grad principal – Unitatea de Transfuzii Sangvine. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: şcoală postliceală sanitară, vechime necesară ocupării postului – minimum 5 ani ca asistent medical generalist. Termenul limită de depunere a dosarelor este 5 decembrie 2017, ora 15:30, iar prima probă a concursului va avea loc pe 12 decembrie.

Spitalul Roman organizează concurs și pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical generalist debutant pentru Secţia Ortopedie Traumatologie. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor – postliceale sanitare; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – nu necesită vechime. Termenul limită de depunere a dosarelor este 6 decembrie 2017, ora 15:30, iar prima probă a concursului va avea loc pe 15 decembrie.

Posturi scoase la concurs la Spitalul de Psihiatrie „Sf. Nicolae” din Roman

Spitalul de Psihiatrie „Sf. Nicolae” Roman organizează concurs/ examen pentru ocuparea unei funcţii specifice comitetului director de director medical. Criteriile specifice pentru cei care doresc să se înscrie sunt următoarele: sunt absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul medicină, specialitatea medicină; sunt confirmaţi cel puţin medic specialist; au minimum 5 ani vechime în specialitate respectivă. Data limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 5 decembrie, ora 14.00. Prima probă a concursului va avea loc în data de 13 decembrie.

Spitalul de Psihiatrie „Sf. Nicolae” Roman organizează și concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuţie, vacante de bucătar. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: certificat calificare bucătar; 3 ani vechime în specialitatea de bucătar. Data limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 12 decembrie, iar prima probă a concursului va avea loc în data de 20 decembrie.

Posturi în unitățile de învățământ

Colegiul Tehnic „Petru Poni” din Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie vacante, de îngrijitor grădiniţă cu 0,5 normă. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor – medii; vechime în muncă – 3 ani. Data limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 11 decembrie, iar prima probă a concursului va avea loc în data de 19 decembrie.

Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de fochist. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor – gimnaziale/liceale; vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului – nu se solicită. Prima probă a concursului va avea loc în data de 19 decembrie.

Şcoala Gimnazială Oniceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de îngrijitor – 3 posturi. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor: generale sau medii; vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului – nu este cazul. Data limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 5 decembrie, iar prima probă a concursului va avea loc în data de 12 decembrie.

Posturi disponibile în județ

În această perioadă, în Neamț se mai caută personal pentru primării (Icușești, Borlești, Crăcăoani, Mărgineni, Drăgănești, Girov, Timișești, Dobreni sau Zănești), Consiliul Județean Neamț, Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț sau Serviciul Județean de Ambulanță Neamț.

Detalii despre posturile scoase la concurs se pot obține de la instituțiile organizatoare sau de pe site-ul: http://posturi.gov.ro.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0