Prima paginăSocialSanatate

Posturi scoase la concurs de Spitalul Roman

Dimensiune text

Spitalul Municipal de Urgenţă din Roman a scos la concurs şase posturi de asistenţi medicali, cu contract de muncă pe perioadă determinată de un an.

Spitalul Municipal de Urgenţă din Roman are nevoie de personal medical. Au fost scoase la concurs şase posturi de asistenţi medicali, pentru următoarele secţii: un post pentru Secţia de Medicină Internă, un post pentru Secţia de Neonatologie, două posturi pentru Secţia de Pediatrie, un post pentru Compartimentul de Oftalmologie şi un post pentru Compartimentul de Dermatovenerologie. Înscrierile se fac până pe 12 septembrie, ora 15.30. Afişarea rezultatelor selecţiei dosarelor se va face la data de 15 septembrie, iar termenul de soluţionare a contestaţiilor, în urma analizării dosarelor, este 16 septembrie.

Pentru ocuparea locurilor se vor da un examen scris şi o probă orală sau interviu. Pentru Secţia de Medicină Internă, data probei scrise este 18 septembrie, iar proba orală, 23 septembrie. Pentru Secţiile de Neonatologie şi Pediatrie, proba scrisă va fi pe 25 septembrie, iar cea orală pe 30 septembrie, iar pentru compartimentele de Oftalmologie şi Dermatovenerologie proba scrisă va fi 24 septembrie, iar interviul pe 29 septembrie. Locul de desfăşurare a examenului de la proba scrisă va fi anunţat în data de 15 septembrie, după selecţia dosarelor de concurs. Tematica şi bibliografia sunt disponibile pe site-ul Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, la fel ca şi componenţa dosarului de concurs, criteriile de participare la concurs şi fişa postului.

În ultimele două luni s-au scos la concurs peste 1.500 de posturi în spitalele şi la serviciile de ambulanţă din ţară. Dintre acestea cele mai multe, 1.337, sunt posturi pentru spitale. Motivul pentru care numărul locurilor de muncă în spitale a crescut într-atât este acela că acum nu mai este valabilă restricţia privind scoaterea unui post la concurs în urma eliberării a şapte posturi, conform Ministerului Sănătăţii. Prin urmare, spitalele şi serviciile de ambulanţă au liber la scoaterea la concurs a posturilor de care au nevoie, încadrându-se, însă, în cheltuielile de personal aprobate.

COMENTARII

WORDPRESS: 0