Posturi scoase la concurs de Poliţia Neamţ

Posturi scoase la concurs de Poliţia Neamţ

Dimensiune text

 

 

Marți, 15 ianuarie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ a anunțat că scoate la concurs, prin încadrare directă, patru posturi. Astfel, sunt scoase la concurs prin încadrare din sursă externă: un post de ofițer din cadrul Serviciului Comunicații şi Informatică, două posturi de agenţi (protecția mediului şi apărarea împotriva incendiilor) din cadrul Serviciului Logistică şi unul de personal contractual (îngrijitor) în cadrul aceluiaşi serviciu,.

Înscrierile pentru examen se vor face în fiecare zi lucrătoare, în perioada 14 – 22 ianuarie, pentru posturile de ofițer și agenți, iar pentru postul de personal contractual  în perioada 14 – 28 ianuarie, toate în intervalul 9.00 – 15.00, la sediul IPJ Neamț. Pentru postul de ofițer şi cele două posturi de agenți de poliție, concursul va consta în susținerea unui test grilă, având la bază tematica şi bibliografia recomandată, care va avea loc la data de 30 martie, iar pentru cel de personal contractual, se va desfășura în perioada 14 ianuarie – 11 martie.

Informații complete privind modalitatea de înscriere și participare la concurs pot fi obținute de la Serviciul de Resurse Umane la tel. 0233/207.000, interior 20112 şi de pe site-ul IPJ Neamţ, secțiunea carieră/posturi scoase la concurs, acestea fiind afişate şi la avizierul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0