Posturi libere la spital şi la trei primării de comune

HomeActualitate

Posturi libere la spital şi la trei primării de comune

 

dosare somaj 1În această perioadă, Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, dar şi primăriile din Săbăoani, Icuşeşti şi Horia fac angajări. Cele mai multe locuri de muncă le oferă unitatea sanitară şi ele se referă la ocuparea posturilor de îngrijitor, referent şi brancardier. Primăriile caută să angajeze inspectori, poliţişti locali sau guard.

4 îngrijitori, un referent şi 3 brancardieri pentru Spital

Spitalul Municipal de Urgenţă Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor de îngrijitor curăţenie (4 posturi), de referent (un post) şi brancardier (trei posturi).

Pentru cei interesaţi de funcţia de îngrijitor curăţenie se cer doar studii gimnaziale şi disponibilitatea de a lucra în program de ture a câte 8 ore sau 12 ore cu 24 ore. Data limită pentru depunerea dosarelor este 30 august, iar proba scrisă este programată pe 7 septembrie.

Spitalul angajează şi un referent de specialitate, pentru care se cer studii superioare juridice, economice, tehnice, minimum un curs în achiziţii publice şi o vechime minimum 6 luni în specialitatea studiilor. Data limită pentru depunerea dosarelor este 29 august, proba scrisă fiind programată pentru 7 septembrie.

Spitalul a scos la concurs şi trei posturi de brancardier. La fel ca în cazul posturilor de îngrijitor, se cer doar studii gimnaziale şi disponibilitatea de a lucra în ture a câte 8 ore sau 12 ore cu 24 ore. Data limită pentru depunerea dosarelor este 30 august, iar proba scrisă este programată pentru 12 septembrie.

Inspector principal la Primăria Horia

Primăria Comunei Horia, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei de inspector, clasa I, gradul profesional principal, la Compartimentul Asistenţă Socială. Candidaţii trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul asistenţei sociale, vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani şi cunoştinţe operare calculator, nivel avansat. Proba scrisă este programată pentru data de 8 septembrie.

Doi inspectori şi doi poliţişti locali la Săbăoani

Primăria Comunei Săbăoani, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a următoarelor funcţii: inspector asistent în cadrul Compartimentului de urbanism; inspector asistent în cadrul Biroului contabilitate, financiar, taxe şi impozite;poliţist local, clasa III, gradul superior şi poliţist local, clasa III, gradul asistent.

Pentru postul de inspector asistent în cadrul Compartimentului de urbanism se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul urbanismului şi vechime în specialitatea studiilor de un an. Pentru postul de inspector asistent în cadrul Biroului contabilitate, financiar, taxe şi impozite se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul economic şi o vechime în specialitatea studiilor de un an. Pentru funcţia de poliţist local clasa III, gradul superior, sunt necesare: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de 9 ani şi deţinerea unui permis de conducere categoria B. Pentru funcţia de poliţist local clasa III, gradul asistent, se cer: studii medii absolvite cu diplomă dc bacalaureat, vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de 6 luni şi permis de conducere categoria B.

Gardian pentru Primăria Icuşeşti

Primăria Comunei Icuşeşti, Judeţul Neamţ, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei de guard. Cei interesaţi trebuie să fi absolvit şcoala generală/şcoala profesională/liceul (cu diplomă de bacalaureat) şi să aibă starea de sănătate corespunzătoare, atestată prin acte medicale emise de către un cabinet medical specializat. Termenul limită de depunere a dosarelor este 18 august, proba scrisă şi interviul fiind programate pe 26 august, iar proba practică va avea loc pe 30 august.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0