Postul de director al Spitalului Roman se scoate la concurs

Dimensiune text

Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman anunţă desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al acestei instituţii. Concursul se va desfăşura, conform Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de manager persoană fizică a Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, în data de 26 august 2015, la sediul Primăriei Municipiului Roman.

Concursul va cuprinde o probă scrisă, care se va desfăşura pe data de 26 august, ora 11:00, proba de susţinere a proiectului de management, la ora 13:30, şi interviul, ora 14:00.

Pentru acest concurs de selecţie se pot înscrie persoane fizice care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic; absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii, şi stabilite prin ordin al ministrului Sănătăţii, ori absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ, organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii; cel puţin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii; nu sunt condamnaţi penal sau în curs de urmărire penală; apţi, din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic); nu au vârsta de pensionare, conform legii.

Înscrierile şi dosarul de concurs se depun personal la sediul Primăriei Roman, Biroul resurse umane, într-un interval care se încheie cu şapte zile înainte de data stabilită pentru susţinerea concursului, respectiv până la data de 18 august 2015.

În acest moment, spitalul este condus de medicul Mihaela Banu, care a ocupat funcţia de manager interimar începând cu luna ianuarie a acestui an, după ce fostul manager, medicul Cătălina Pălăncianu, şi-a dat demisia.

FOTO: Mihaela Banu, managerul interimar al spitaluluiCOMENTARII

WORDPRESS: 0