Articol publicat în data de: lun, 29 Aug 2016Pompierii romașcani, chemați la un incendiu la Țibucani

 

pompieriDuminică, 28 august, la ora 15:28, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112, despre izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată, în comuna Țibucani, satul Davideni.

La locul intervenției s-au deplasat trei subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu un autocamion de intervenție cu rezervor de apă, forțele de intervenție de la Detașamentul de pompieri Tîrgu Neamț fiind dislocate la alte intervenții. La intervenție au mai participat șapte voluntari din cadrul Serviciului pentru Situații de Urgență (SVSU) Țibucani și SVSU Războieni, cu o autospecială de stingere. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul vegetației uscate cu pericol de propagare la culturile agricole din zonă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars circa două hectare de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului a fost, conform pompierilor, focul deschis în spații deschise.

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>