Prima paginăActualitate

Pompierii au împărțit flori și sfaturi

Dimensiune text

Pentru prima dată, pompierii romașcani au organizat o acțiune cu ocazia zilei de 8 Martie.

 

 

Pompierii romașcani au avut, joi, și alte preocupări, în afară de intervențiile în cazuri de urgență. La prînz, reprezentanți ai Detașamentului de Pompieri Roman, dar și ofițeri din cadrul Inspectoratului  pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț, au oferit flori doamnelor și domnișoarelor care au trecut prin Piața „Roman-Vodă”.

Gestul, foarte apreciat de cele care au primit florile, este un element de noutate în Roman, acesta fiind primul an în care pompierii s-au organizat pentru a face surprize doamnelor.
Este adevărat că acest lucru este o premieră. Am decis, la nivelul Inspectoratului, că este important ca oamenii să ne simtă aproape, iar acesta este un prilej foarte bun. Pompierii au oferit flori și la Piatra Neamț și Tîrgu Neamț, nu doar la Roman. Trebuie precizat că, pe lîngă flori, noi am oferit doamnelor și pliante informative„, a afirmat căpitan Bogdan Jinga, șeful Compartimentului Pregătirea Populației.

Pompierii au oferit pliante cu reguli de comportare în diferite situații de urgență, cum ar fi accidentele care se pot întîmpla într-o locuință. Reprezentanții ISU Neamț au recunoscut că au oferit materialele informative doamnelor deoacere multe dintre acestea, în calitatea lor de soție sau mamă, vor împărtăși în familie din informațiile primite de la pompieri.COMENTARII

WORDPRESS: 0