Poliţiştii locali, cu ochii pe cei care aduc câini în Roman

Poliţiştii locali, cu ochii pe cei care aduc câini în Roman

Dimensiune text

 

Politia Locala - masina automobil Dacia DusterEchipajele Poliţiei Locale, inclusiv în civil, vor intensifica verificările la intrările în oraş pentru a descuraja aducerea de câini fără stăpân în Roman. Numărul câinilor vagabonzi de pe străzile din oraş a crescut, iar explicaţia autorităţilor este pe principiul „nu putem prinde noi, cât aduc alţii”. În acelaşi timp, autorităţile fac apel la romaşcani ca, în cazul în care observă autovehicule din care sunt descărcaţi câinii, să apeleze numărul gratuit pentru intervenţii – 0233.984.

„Mi s-a adus la cunoştinţă că, periodic, un număr mare de câini este găsit pe ocolitoare, în zona Panificaţiei, sau în zona străzii Sărata. Degeaba noi capturăm câinii de pe străzi dacă, periodic, sunt maşini care ne aduc alţi câini. Vrem să stopăm acest fenomen şi, pe această cale, vrem să facem un apel şi la romaşcani, dacă văd maşini care descarcă în oraş câini, să sune imediat la 0233.984 sau măcar să înregistreze numărul de înmatriculare, pentru a-i depista în trafic şi a descuraja aceste fapte”, a precizat primarul Lucian Micu.

Pentru a putea opri eventualele autovehicule suspecte în trafic, se va apela şi la ajutorul echipelor de la Poliţia Roman.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0