Polițiștii, în stradă în minivacanța de 1 Mai

Polițiștii, în stradă în minivacanța de 1 Mai

 

 

Zilnic, aproximativ 180 de poliţişti nemțeni se vor afla în stradă în perioada 28 aprilie – 2 mai, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea producerii oricăror evenimente negative, cu prilejul minivacanței de 1 Mai, informează IPJ Neamț.

Astfel, 122 de poliţişti de ordine publică, 25 polițiști rutieri, 18 polițiști de investigații criminale, precum și lucrători din cadrul altor structuri se vor afla în stradă, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, precum şi în zonele turistice sau de desfăşurare a manifestărilor artistice.

„Polițiștii aflați în misiune și patrulele de siguranță publică vor avea ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenția cu promptitudine atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice”, precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0