Prima paginăActualitate

Poliţiştii caută elevi talentaţi

Dimensiune text

Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) organizează cea de-a XX-a ediţie a Concursului Naţional de Poezie „Copiii României creează”, în perioada 20 aprilie – 1 iunie.

 

 

Tema din acest an este „Muguri de primăvară”, iar la competiţie se pot înscrise copii cu vârstele cuprinse între 8 şi 16 ani, existând două categorii de vârstă pentru înscriserea în concurs a poeziilor. Perioada de desfăşurare a competiţiei este între 20 aprilie – 1 iunie.
În prima etapă, la nivel judeţean, competiţia va fi organizată de structurile teritoriale ale Ministrului Afacerilor Interne. Poeziile vor fi centralizate şi selectate, urmând a fi transmise la Centrul Cultural al MAI – Biroul Marketing, Tradiţii şi Educaţie până la data de 16 mai.
În etapa a doua, la nivelul Centrului Cultural al MAI se va face selecţia, jurizarea şi acordarea premiilor. Jurizarea poeziilor se va realiza în perioada 21-22 mai.
La data de 23 mai  vor fi anunţate structurile teritoriale ale MAI asupra rezultatelor finale ale concursului, iar premierea câştigătorilor va avea loc în cadrul unui spectacol dedicat  Zilei Internaţionale a Copilului, pe 1 iunie, la sala „Nichita Stănescu” a Centrului Cultural al MAI.

Cererile de înscriere ale elevilor nemţeni se transmit până la data de 13 mai, ora 17.00, la Compartimentul Relaţii Publice din cadrul IPJ Neamţ, la adresa strada Eroilor, nr. 16, Piatra Neamţ.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0