Prima paginăSanatate

Polițiștii au donat sânge și au făcut cadouri copiilor de la Centrul „Romanița”

Polițiștii au donat sânge și au făcut cadouri copiilor de la Centrul „Romanița”

Dimensiune text

 

Cinci polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Ion Creangă au donat sânge la Centrul de Recoltare a Sângelui din Roman, cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii Centrului „Romanița”.

În urma donării de sânge, polițiștii au primit tichete valorice în sumă de 350 de lei. Datorită acestei inițiative, alți polițiști din cadrul Posturilor de Poliție arondate Secției de poliție Rurală nr. 9 Ion Creangă, care nu au putut dona sânge, respectiv Valea Ursului, Ion Creangă, Oniceni, Poienari, Pâncești, Icușești și Bozieni, au donat bani, în final strângându-se suma de 800 lei.

„În ziua de 24 aprilie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Ion Creangă au cumpărat produse alimentare și nealimentare – rechizite și articole de îmbrăcăminte – pe care le-au distribuit unui număr de 15 copii aflați în cadrul Centrului de Îngrijiri «Romanița» din municipiul Roman”, informează IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • gogu 4 ani

    DAR GHERASIM DE LA POLITIA ROMAN A DONAT SA-U EL DONEAZA TIGARIIII NU VAD SUPERIORII DE CE IL MAI TINE IN SISTEM ARE RELATII DM.OPREA FINUL SI ALTII AFARA CU ACEST INCULPAT CU ATATEA DOSARE CARE LE ARE ……