Polițiştii au amendat peste 200 de şoferi vitezomani

Pentru asigurarea unui climat de siguranță în perioada minivacanței de Rusalii, polițiștii nemțeni au acționat pe raza județului constatând în flagrant 11 infracțiuni, dintre care opt privind circulația pe drumurile publice și trei judiciare.

Polițiștii rutieri au vegheat la siguranța participanților la trafic și au acționat cu aparatele radar din dotare pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate pe fondul excesului de viteză. Au fost aplicate 328 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 60.000 lei, dintre care 211 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 38 pentru nefolosirea centurii de siguranță, patru pentru alcool, trei pentru depășiri neregulamentare și restul pentru alte abateri. Ca măsură complementară a abaterilor constatate, au fost reținute 12 permise de conducere și trei certificate de înmatriculare au fost retrase.

De asemenea, polițiștii de ordine publică au constatat 108 abateri, majoritatea (81) privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a depășit suma de 19.000 lei.


COMENTARII

WORDPRESS: 0