Polițiștii, apărați de avocatul Mătășel

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Neamț vor fi apărați în instanță de avocatul Adrian Mătășel.

 

 

Săptămîna trecută, IPJ Neamț a depus o cerere de ofertă pentru servicii juridice. Conducerea IPJ a afirmat că polițiștii care sînt implicați în procese pe linie de serviciu vor fi reprezentanți în instanță de Adrian Mătășel. „În urma deschiderii celor trei oferte depuse la sediul IPJ Neamț, a fost aleasă oferta domnului Adrian Mătășel, dumnealui avînd prețul cel mai mic„, a afirmat inspector Cătălina Bădeanu, purtător de cuvînt al IPJ Neamț.

Între IPJ Neamț și avocatul Adrian Mătășel a fost încheiat un contract-cadru. Conform acestui document, suma maximă pe care o poate percepe avocatul pentru a reprezenta un polițist în instanță este de 3.200 lei.

Avocatul Adrian Mătășel este membru al Baroului Neamț și are cabinete individuale în municipiile Piatra Neamț și Roman. A intrat în profesie în 2007 și are dreptul de a depune concluzii la judecătorii, tribunale și curți de apel. Și sora acestuia, Alina Mătășel, este avocat al Baroului Neamț.


COMENTARII

WORDPRESS: 0