Articol publicat în data de: joi, 03 Noi 2016Polițist local trimis în judecată pentru luare de mită

 

bani lei 17La data de 28 octombrie, procurorul desemnat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ a emis rechizitoriul şi a dispus trimiterea în judecată a inculpatului T.I., poliţist local în cadrul Poliţiei Locale Tîrgu Neamţ, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

„În fapt, la datele de 5 martie 2016, respectiv 14 iunie 2016, T.I. a pretins şi primit de la doi conducători auto 100 lei, respectiv 150 lei, pentru a nu aplica sancţiuni contravenţionale pentru faptul că au circulat cu autoturismele pe străzi unde accesul nu era permis”, precizează un comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie.

Dosarul a fost iniţiat ca urmare a unui denunţ depus la Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Neamț. În cauză s-a beneficiat de sprijinul Direcţiei Anchete – Biroul I Iaşi şi SJA Vaslui din cadrul DGA, respectiv al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>